15 Nisan 2015 Çarşamba

Galaxy K Zoom C111

Bu hafta A101 aktüel de SamsungGalaxy K C111 modeli satışa sunulacak. Hem cep telefonu hem de Fotoğraf makinesi özelliğine sahip olan... thumbnail 1 summary


Bu hafta A101 aktüelde SamsungGalaxy K C111 modeli satışa sunulacak. Hem cep telefonu hem de Fotoğraf makinesi özelliğine sahip olan telefon birçok yönüyle de ön plana çıkıyor.  Eğer bu telefonu almak istiyorsanız piyasada 1050-1600 liraya satılan Galaxy K C111 modeline 969 liraya sahip olabilirsiniz. Piyasa fiyatından aşağı satılmasının sebebi içerisinde bulunan bazı aparatların olmamasıdır. Mesela kulaklık bu ürün alırken verilmiyor. Bu sebepten dolayı piyasadan aşağı bir fiyata satılıyor. Şimdi ise gelelim Samsung Galaxy K C111 in özelliklerine.


Etkileyici şekilde ince üretilmiş güçlü optik sistem
Samsung Galaxy K C111 yeni açılır kapanır objektif teknolojisi, şık bir gövde tasarımında gerçek optik netlik sağlayacak 10x optik yakınlaştırma ile çok daha güçlü ve oldukça ince bu telefona A101 aktüelde bulabilirsiniz.. İki Parmak Yakınlaştırma ve Tek Tuşla Hızlı Yakınlaştırma ile kullanmak çok daha kolay.
Çektiğiniz her resimdeki parlaklığa bakın
Samsung Galaxy K C111 zoom profesyonellerin bile hayran kalacağı güçlü özelliklerle doludur. Parlak 20,7 MP BSI CMOS sensör düşük ışıkta bile parlak çekimler sağlar ve dahili ISS çipi detayları daha keskinleştirir.



Xenon Flaş ile doğal parlaklığı yakalayın
Samsung Galaxy K C11 zoom LED'lerden daha parlak ve ışığı daha ileri ileten özel bir Xenon Flaş kullanır. Size daha doğal tonlar sunar ve hareketi durdurarak yakalayan flaşı ile tek bir anı bile kaçırmazsınız.
Optik Görüntü Sabitleyici ile sabit görüntüler
Gerçek optik sistem ile gerçek fark yaratın, özellikle uzak konuların yakınlaştırılması ve düşük ışıklı ortamlarda çekim. Optik Görüntü Sabitleyici (OIS), daha keskin görüntü ve daha yüksek kalitede video sağlanması için her zaman çekimi sabitliyor.




Gerçekten büyüleyici Full HD videolar için
Canlı ayrıntılar ve doğal akıcı hareketler sunan Full HD 1080/60p videolar çekin. Şaşırtıcı derecede berrak ve net filmlerde tüm anılarınızın güzelliğini yaşatın.
Her zaman en iyi profesyonel sonuçlar elde edin
Pro Suggest gelişmiş algoritmalar kullanarak objektif üzerinden dünyanızı analiz eder. Pro Suggest türden, ışık ve renge kadrajınızı tüm yönleri ile algılar ve ölümsüz fotoğraflar için 5 optimize edilmiş ayar önerisi sunar.
Ve daha birçok özelliklere sahip olan telefonu A101aktüelde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder